Wellness

Wellness - Răsfăț al trupului și al sufletului

Wellness înseamnă un stil de viaţă sănătos și echilibrat. La spa te poți bucura de relaxare totală, de o stare fizică, emoțională și spirituală completă.

Spa-ul este un spațiu special pentru terapii, ritualuri și tratamente menite să vă ajute atât în scop terapeutic dar și de relaxare. Acesta este locul ideal pentru o experiența armonioasă și pentru atingerea echilibrului interior perfect între corp, minte și spirit.

Aceste activități se desfășoară în săli special amenajate pentru relaxare și meditați.

În Băile Herculane, există nenumărate centre având următoarele facilități :

Masaj

Masajul ajută la relaxarea și stimularea mușchilor, menținând o starea de sănătate și ajutând la refacerea organismului. Corpul intra într-o zonă de relaxare, cedând la orice reacție de împotrivire sau de încordare.

Există o gamălargă de masaje, pornind de la cele de relaxarepână la cele de recuperare.
În centrele Spa din Băile Herculane, vă puteți bucura de următoarele masaje: masaj de relaxare, masaj facial, masaj cu roci vulcanice, masaj cu bețe de bambus, masaj anticelulitic, masaj reflexoterapie , masaj terapeutic, masaj aromatic, etc.

Hidromasaj

Hidromasajul este o formă de masaj sub apă ce îmbunătățește metabolismul fiind și un agent de eliminare a stresului și oboselii.

Aero-masajul este produs de bulele de aer care reduce tensiunea musculară și relaxează, ajutând și la regenerarea pielii, fiind un mod rapid de a contura un trup armonios.

Hidromasajul este recomandat de către hidroterapeuți pentu recuperare în urma durerilor cronice sau a unor răni.

wellness

 

swellness

Saună

Sauna este considerată o metodă de slăbire și de înfrumusețare. Deși oferă o stare de relaxare, are și efecte terapeutice ajutând la detoxifierea corpului și îmbunătățirea circulației sanguine.Transpirația produsă în saună elimină toxinele din organism, iar porii sunt dilatați, sistemul imunitar fiind fortificat. Căldura cuprinsă între 70 și 120 de grade crește ritmul cardic și dilată vasele de sânge. Un alt beneficiu este eliminare hormonilor ce cauzează stresul.

wellness

 

Băi revitalizante

Există o gamă variantă de băi revitalizante menite să ajute corpul să se relaxeze. Efectul apei combinat cu uleiuri revitalizante și plante aromatice conferă pielii un aspect catifelat și ajută în cazul iritațiilor.

wellness

Jacuzzi

Terapia cu apă caldă definește termenul de jacuzzi. Sub formă de jeturi, apa împreună cu aerul sunt orientate asupra corpului oferind o senzație de relaxare totală.

Apa fierbinte stimulează metabolismul și producerea endorfinei. Acestă terapie este utilizată pentru tratarea durerilor musculare.Este recomandat persoanele care au probleme cu circulația sângelui.

 

Tratamente faciale

Tratamentele faciale curăță în profunzime tenul, hidratându-l și oferindu-i luminozitate.

Aceste tratamente se fac în funcție de tipul de ten, fiind recomandate o data pe lună.

Aceste include diverse proceduri, printrecare :exfolierea, curățarea tenului, aplicare de creme și maști faciale etc.

wellness

Împachetări

Împachetările îmbunătățesc circulația sanguină, ameliorează vergeturile, accelerează procesul de slabire și elimină celulita. Pielea este tonifiată, fiind hrănită cu vitamine și minerale, epiderma menținându-se sănătoasă. Hidratarea intensă și tonifierea ajută la încetinirea apariției ridurilor.

Împachetările pot fi făcute cu argilă, nămol, ceai verde, alge marine, cremă anticelulitică, parafină, etc.

wellness

 

Comments are closed.