Unităţi de cazare

Afrodita Resort & Spa

Istoria hotelului Afrodita în Băile Herculane a început în urmă cu mulți ani. Acesta a fost achiziționat și reinventat de către lanțul Bacolux Hotels, redeschizând ușile primilor clienți sub acest brand în 2012.
Mai multe

 

Casa Mario

Pentru refacerea sănătăţii pensiunea Casa Mario oferă factori naturali de cura cum sunt: izvoarele cu apă termală şi sulfuroasă dar şi o modernă bază de tratament.
Mai multe

 

Casa Viselor

La 200 m de Centru Comercial Băile Herculane în mijlocul naturii, la poalele munților, lângă murmurul zglobiu al râului Cerna, vă așteptăm să petreceți, alături de cei dragi UN CONCEDIU DE NEUITAT.
Mai multe

 

Diana Resort

Diana Resort din Băile Herculane este situat într-un cadru natural deosebit, înconjurat de brazi și multă verdeață, fiind o oază de liniște și confort de care aveți nevoie pentru a vă relaxa în concediu.
Mai multe

 

Hotel Cerna

Este situată in sud-vestul României (judeţul Caras-Severin), pe Valea Cernei, intre Munţii Mehedinţi in est şi Munţii Cernei in vest, la 41 km nord-vest de municipiul Drobeta -Turnu Severin.
Mai multe

 

Hotel Dacia

Hotelul dispune de 888 locuri în 281 de camere duble și 2 apartamente la categoria de 2 stele și 322 de locuri de cazare repartizate în 156 de camere și 5 apartamente, la categoria de 3 stele.
Mai multe

 

Hotel Domogled

Hotel Domogled, complet renovat în anul 2013, situat într-un peisaj de vis în centrul stațiunii, pe valea râului Cerna, înconjurat de Munții Mehedinți la est și Munții Cernei la vest.
Mai multe

 

Hotel Ferdinand

Fie că vă bucurati de intimitatea și răcoarea naturii pe timpul verii sau de o băutură traditională iarna, Grădina Ferdinand este locatia perfectă - punctul de atracție al Hotelului Ferdinand.
Mai multe

 

Hotel International

Așa cum spune și numele și cum știm cu toții că stațiunea Băile Herculane este o stațiune internațională, ne dorim a fi oportunitatea oricărui turist, de pe oricare meleaguri de a se trata, relaxa și odihni.
Mai multe

 

Hotel Roman

Complexul Hotelier Roman din Băile Herculane a fost construit prin înglobarea la parterul sau a Băilor Imperiale Romane, cu o vechime de aproape două milenii.
Mai multe

 

Hotel Sara's Sons

Complexul Sara’s Sons, renovat în 2014, iși propune să devină “Locul unde te simți bine!” punând în valoare comorile stațiunii – apa sulfuroasă și ionizarea negativă a aerului.
Mai multe

 

Hotel Sun Reno

Este situat în staţiunea Băile Herculane din judeţul Caraș-Severin, la 33 km de oraşul Drobeta-Turnu Severin. Proprietatea oferă terasă și vedere la munţi.

 

Pensiunea Ambasador

Pensiunea noastră dispune de 8 camere cu 2 paturi și 2 camere cu pat matrimonial și 2 apartamente cu paturi duble,dotate la cele mai înalte standarde, dispune de parcare proprie.
Mai multe

 

Pensiunea Argus

Pensiunea Argus din Băile Herculane este situat într-un cadru natural deosebit, înconjurat de brazi și multă verdeață, fiind o oază de liniște și confort de care aveți nevoie pentru a vă relaxa în concediu.
Mai multe

 

Pensiunea Belladonna

Într-un peisaj de vis, pe malul râului Cerna, susurul apei și priveliștea fascinantă a munților induc starea de liniste și relaxare, dorită din ce în ce mai mult, în mijlocul naturii.
Mai multe

 

Pensiunea Camelia

Pensiunea Camelia amplasată în centrul nou al stațiunii ,vă oferă un nou stil de vacanță,  într-un complex nou de 10 "Apartamente de Vacanță", cu terasă mare și balcoane cu vedere la râul Cerna.
Mai multe

 

Pensiunea Cardinal

La Pensiunea Cardinal ajungi cel puțin o dată în viață și rămâi profund impresionat de confortul pe care îl oferă cazarea în camerele pensiunii unde nimic nu lipsește, totul e la îndemană.
Mai multe

 

Pensiunea Casa Ecologică

Pensiunea Casa Ecologică este alegerea perfectă pentru petrecerea concediului dumneavoastră, punându-vă la dispoziție numeroase posibilități de recreere, distracție și agrement.
Mai multe

 

Pensiunea Casa Lorabella

Se adresează tuturor categoriilor de turiști, atât celor care doresc relaxare într-o oază de verdeață cât și celor care sunt în tranzit, grupurilor organizate, sau celor ce doresc să organizeze diverse festivități.
Mai multe

 

Pensiunea Casa Natura

Pensiunea te invită să îți petreci clipele de relaxare într-o zonă cu aer curat, potențată de serviciile de înaltă clasă, oferite de personalul specializat în tratamente de revigorare și tonifere.
Mai multe

 

Pensiunea Charisma

Ați ales locul perfect! Situată în stațiunea Băile Herculane într-un cadru rustic, Pensiunea Charisma oferă vizitatorului relaxarea binemeritată după zgomotul citatidin și stresul cotidian.
Mai multe

 

Pensiunea Deea

Pensiunea “Deea”, situată pe malul râului Cerna în Băile Herculane, vă oferă condiții excelente de a petrece vacanța, într-un cadru pitoresc, departe de agitația orașelor, de stres și poluare.
Mai multe

 

Pensiunea Eden

Pensiunea Eden este situată într-o zonă liniștită, cu priveliște spre munții Domogled, la 100m de un bazin de apă termală și de un centru de recuperare medicală.
Mai multe

 

Pensiunea El Plazza

Am creat El Plazza Cafe & Bistro dorind ca în fiecare colț al locației să se regasească sentimentul de calm și de serenitate imprimat de El Plazza și regăsit în sufletul oricărui trecător.
Mai multe

 

Pensiunea Floriana

Pensiunea este formată din 9 camere duble, un restaurant tip snack-bar cât și o terasă, o sală de fitness, iar în curte avem un foisor cu grătar zidit, un balansoar cât și 2 leagăne pentru copii.
Mai multe

 

Pensiunea Jojo

Pensiunea Jojo din stațiunea balneoclimaterică Băile Herculane, vă propune pentru acest an o serie de pachete pentru cazare și tratament. Pensiunea se află într-o zonă liniștită.
Mai multe

 

Pensiunea La Dolce Vita

Pensiunea La Dolce Vita, situată în Băile Herculane, aflată într-o poziție pitorească, vă oferă o perspectivă încântătoare spre muntele Domogledului și spre colinele înverzite ce mărginesc stațiunea.
Mai multe

 

Pensiunea Magic

Dacă doriti să petreceți un weekend în stațiunea Băile Herculane, pensiunea Magic vă poate îndruma în a vizita obiectivele turistice ale stațiunii sau vă puteti relaxa la strandurile cu apă termală.
Mai multe

 

Pensiunea Noblesse

Într-un ținut plin de frumusețe și magie, la poalele munților Domogled, pe mirifica vale a râului Cerna se afla stațiunea Băile Herculane. Bine ați venit in Băile Herculane de odinioară!
Mai multe

 

Pensiunea Paradis

Hotelul dispune de parcare proprie, restaurant, acces la internet, club, bar, sală de conferințe de 25 de locuri, sală de fitness, solar, saună, cabinet pentru tratament, jacuzzi.
Mai multe

 

Pensiunea Platinum

Camerele cu design deosebit, peisajele unice, posibilitățile de tratament, sunt motivele care, credem noi că vă vor convinge, vizitând site-ul nostru să fiți oaspeții noștri.
Mai multe

 

Pensiunea President

Creată special pentru iubitorii de liniște, lux și relaxare, Pensiunea President a fost concepută cu camere de cazare spațioase, aerisite și răcoroase, dotate cu mobilier și aparatură de calitate.
Mai multe

 

Pensiunea Roua de munte

Cazare, informații turistice, tratament balnear cu apă sulfuroasă, salină și relaxare toate acestea oferite prin simpla cazare la Pensiunea RouaDeMunte din Băile Herculane.
Mai multe

 

Pensiunea Safrane

Pensiune SAFRANE - Str. Trandafirilor 97
Mobil: 0040 (0)721 804353
E-Mail: info@pensiune-safrane.ro
Facebook: www.facebook.com/pensiunesafrane
Mai multe

 

Pensiunea Sandra

Pensiunea Sandra este situată la poalele munților Domogled, în stațiunea Băile Herculane, în cartierul Pecinisca. Ea nu este vizibilă din stradă, fiind situată în spatele casei proprietarilor.
Mai multe

 

Pensiunea Select

Pensiunea îmbină aspectul plăcut cu dotările interioare ultramoderne, satisfăcând astfel cerinţele dumneavoastră printr-o atmosferă primitoare, intimă.
Mai multe

 

Pensiunea Soimul

Pensiunea Soimul este amplasată în centrul stațiunii la o distanță de 5 minute față de ștranduri, restaurante, parc, magazine. Pensiunea se adresează tuturor categoriilor de turiști.
Mai multe

 

Pensiunea Vasy XL

Pensiunea Vasy-XL este situata chiar la intrarea in statiune, intr-un cadru natural si un peisaj superb. Avem la dispozitie pentru clienti parcare proprie, spalatorie auto, gratar.
Mai multe

 

Pensiunea Versant

Pensiunea Versant este situată în Băile Herculane, pe str. Trandafirilor Nr.32, lângă pasarela orașului. Clasificată la 2 stele, pensiunea este compusă din camere duble și apartamente.
Mai multe

 

Vila Adonis

Vila Adonis se află în centrul stațiunii Băile Herculane, la poalele muntelui și a hotelului Minerva, și vă oferă servicii de cazare, relaxare într-o gradină cu iarbă verde, grătar și terasă.
Mai multe

 

Vila Floare de Colț

Descoperă camerele confortabile, bucătăria gustoasă, precum și ospitalitatea noastră. Bucurați-vă de o experiență relaxantă chiar în inima orașului, la Floare de Colț Herculane.
Mai multe

 

Vila Hera

Veți fi plăcut impresionați de camerele vilei Hera și vă veți bucura de fiecare minut petrecut aici. Priviți pe fereastră și veți vedea munții înconjurători, sălbatici și impunători.
Mai multe