Proceduri de tratament

tratament

Aerosoli

Terapia cu aerosoli este utilizată pentru tratarea căilor respiratorii.  Efectele tratamentului apar imediat deoarece medicamentele sunt sunt inhalate prin căile respiratorii pătrunzând rapid în plămâni. Aerosolii ajută la creșterea imunității , previn și tratează astmul bronșic.

reflexoterapia

Reflexoterapia

Reflexoterapia constă în stimularea zonelor reflexogene prin masaj, fiind o procedură extrem de calmantă și relaxantă. Această terapie nu vindecă ci ajută la prevenirea și ameliorarea unor afecțiuni având un rol de anestezic. Este indicată persoanelor ce suferă de dureri de cap, insomnii, dureri de spate, stres, etc.

ultrasunete

Ultrasunete

Ultrasunele sunt vibrații mecanice cu intensitate redusă folosite pentru a calma durerile și pentru a relaxa musculatura, fiind indicate celor care suferă de afecțiuni reumatice. Terapia cu ultrasunete este considerată un mijloc terapeutic cu efecte benefice asupra organismului uman.

Bai galvanice

Băi galvanice

Băile galvanice constau în terapia bazată pe curent electric, indicate pacienților ce suferă de afecțiuni reumatice, afețiuni ale aparatului locomotor și a sistemul nervos, etc.
Combinarea curenților electrici cu apa caldă relaxantă au efect de analgezic și sedativ.

Dus subacval (1)

Duș subacval

 
Dușul subacval este o formă de hidromasaj, iar efectele sale variază în funcție de temperatura jetului de apă. Pacienți se bucură de o senzație de revigorare, având un efect tonifiant și drenant. Această terapie este indicată persoanelor care suferă de dureri periarticulare, edeme, suferințe reumatismale degenerative, leziuni de tip cerebral etc.

magnetoterapia.jpg3

Magnetoterapie

 
Magnetoterapia este un tratament ce folosește magneți în tratarea unor afecțiuni ( artrită, dureri de spate, de articulații, insomnii, epilepsie, boli reumatice, etc ).
Terapia această atenuează durerea, crește capacitatea creierului de a trasporta oxigen în sânge, îmbunătățește sistemul imunitar și ajută la regenerarea organismului.

bai sulfuroase

Băi sulfuroase

 
Băile cu sulf constituie un tratament natural cu efecte pe termen lung. Ape termale sunt foarte benefice pentru sănătatea organismului fiind utilizate atât pentru tratarea unor afecțiuni, cât și pentru prevenție. Medicii recomandă această terapie celor care suferă de boli articulare cronice, boli reumatice, digestive, etc.

CUREN+ÜI DIADINAMICI

Curenți diadinamici

Fizioterapia cu curenți diadinamici, este o terapie ce folosește curenți alternativi de joasă frecvență, fiind suportată de pacienți cu dureri foarte accentuate. Curenți diadinamici acționează ca un masaj intens. Acest tratament are efect : analgezic, antiinflamator, miorelaxant și excitomotor.

gimnastica med

Gimnastică medicală

Gimnastica medicală este o formă de terapie prin mișcare, ajutând la recuperare, corectare și întreținerea mobilități. Această terapie urmărește refacerea unor funcții diminuate fiind recomandată celor care au suferit fracturi, intervenții chirurgicale, rupturi musculare, luxații, entorse, etc.

tratament
 

Acupunctură

 
Acupuntura este un tratament ce constă în înțepături de ace în diverse părți ale corpului cu scopul de prevenire și tratare. Terapia este indicată pentru afecțiuni precum : insomnii, depresie, migrene, nevroze, discopatie, artrită, atrofie cerebrală, etc.

!!!microunde

Microunde

 
Terapia cu microunde folosește unde scurte, căldura locală având efect antispastic și de relaxare. Efectele termice locale ajută la îmbunătățirea metabolismului celular și la stimularea circulației. Medicii recomandă terapia cu microunde pacienților cu afecțiuni ortopedice, reumatologice, ginecologice, urologice, etc.

solux

Solux

 
Soluxul este o terapie ce folosește energia luminoasă în scop terapeutic. Lămpile solux produc eritem caloric, stimulând circulația locală. Acest tip de tratament este indicat pentru afecțiuni cutanate, traumatice, boli musculare, boli reumatice, etc.