Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Conferința Națională „Băile Herculane, mai mult decât apă – Resurse și Sănătate”

octombrie 23, 2015 - octombrie 25, 2015

conferința

Suntem bucuroși să anunțăm cel de-al IV-lea eveniment al asociației Pro Turism Herculane, din cadrul campaniei civice pentru dezvoltarea stațiunii și redresarea imaginii sale.

Conferința va avea loc în perioada 23 – 25 octombrie la Afrodita Resort & Spa, Băile Herculane.

Suntem încântați că această serie de evenimente devine o tradiție. Conferințele de până acum au reunit specialiști din turism, medicină, din mediul economic dar și autorități, în demersurile de a valorifica potențialul acestei stațiuni și a factorilor săi naturali.

Conferința Națională „Băile Herculane, mai mult decât apă - Resurse și Sănătate”  își propune să dezbată tendințele în dezvoltarea segmentului de balneo în Europa și a proiectelor aflate în acest moment în desfășurare, în același timp aducând față în față oamenii care să ofere soluții noi. Ne-am propus să aducem în discuție moștenirea istorică și culturală a acestui loc, atât prin dezbaterea proiectului internațional ,, Pe Urmele Romanilor,, cât și printr-un info trip ce vizeză cele mai recente descoperiri arheologice din Băile Herculane, respective reminiscențe ale băilor romane. Se dorește identificarea celor mai eficiente metode de dezvoltare a zonei, promovarea valorilor locale, dezvoltarea de programe noi atât pe partea de turism cât și pe segmentul de sănătate, un segment aflat mereu în schimbare, unde furnizorii de servicii trebuie să se adapteze constant.

Ne dorim ca prin aceste demersuri să ne perfecționăm și să ne dezvoltăm îmbunătățind colaborarea între operatori de turism, medici și hotelieri.

Credem cu tărie că putem să construim ceva durabil atâta timp cât toate entitățile implicate se află în dialog și se încearcă în permanență găsirea de soluții.

Băile Herculane trebuie să renască din datoria morală față de natură.

Detalii

Începere:
octombrie 23, 2015
Finalizare:
octombrie 25, 2015